Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakte spinazie met blokjes biefstuk recept
Geroerbakte spinazie met blokjes biefstuk recept

Geroerbakte spinazie met blokjes biefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je snijdt de biefstuk in blokjes. Snijd de ui in stukjes. Leg dit op een bord. Je zet een wokpan op het vuur. Je roerbakt hier de spinazie in. Leg dit op een groot bord. Maak de pan droog . Doe een scheutje olijfolie in de pan. Als de pan goed heet is, voeg je de biefstuk toe. Deze schroeit helemaal dicht. Dan pers je de knoflook, die doe je erbij samen met de vissaus (naar smaak) en beetje suiker. Roer dit geheel om en leg het op de spinazie. Direct serveren. Dit is lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroerbakte spinazie met blokjes biefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven