Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Eenpansgerecht: shoarma met sperziebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit twee eetlepels olijfolie en bak hierin de shoarma al roerend bruin. Neem het vlees uit de pan en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Bak hierin de aardappeltjes gedurende ca. zeven minuten tot ze mooi bruin zijn. Voeg de sperziebonen toe en bak ze twee minuten me. Voeg de shorma toe en verwarm nog 1 minuut door.
Klop in een kom de creme fraiche met 1 eetlepel mosterd goed door elkaar. Schep het monsterdmengsel door het sperziebonenmengsel. Breng op smaak met peper en zout.

Serveersuggesties

Eventueel garneren met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eenpansgerecht: shoarma met sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven