Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met kerrie recept
Chinese kool met kerrie recept

Chinese kool met kerrie


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bak het gehakt rul in een hoge braadpan. Roerbak de gesneden en uitgelekte kool er doorheen. Doe er zout, peper en kerrie erbij en laat het 10 minuten stoven met de deksel op de pan. Bind, als het nodig is, het eventuele kookvocht met een beetje maizena en wat melk. (Het is ook lekker om in plaats van kool prei te gebruiken).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven