Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met runderbiefstuk recept
Broccoli met runderbiefstuk recept

Broccoli met runderbiefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui in stukjes.
Snijd de broccoli in stukjes (2,5 cm), champignons in vieren,
paprika in langwerpige stukjes en de biefstuk in dunne plakken.

Roerbakken:
Doe de olie in de pan met de half van de uien roeren tot de olie heet is, dan de biefstukken erin. Snel roeren tot het gaar is, doe maggi erbij naar smaak . Haal hem eruit in een bord. Dan opnieuw olie in de wok en de rest van de uien, roeren tot de olie heet is, dan broccolie, champignon en paprika erin. Roerbakken tot het gaar is, maggi + peper+ oestersaus + suiker erin naar smaak, goed erdoorheen roeren, dan de geroerbakte biefstuk erin. Tenslotte sesamolie erin voor de smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli met runderbiefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven