Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met bloemkool uit de wok recept
Broccoli met bloemkool uit de wok recept

Broccoli met bloemkool uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broccoli en bloemkool in roosjes. Snijd de wortel in plakjes. Snipper de knoflook fijn. Snijd de uien in partjes. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de uien op hoog vuur 10 minuten. Voeg al roerend de wortel met sugarsnaps toe en bak het 5 minuten mee. Voeg al roerend de broccoli met bloemkool toe en roerbak het geheel 10 minuten op hoog vuur. Breng het geheel op smaak met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli met bloemkool uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven