Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool met runderreepjes recept
Bloemkool met runderreepjes recept

Bloemkool met runderreepjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze.
Snijd de runderlappen in dunne reepjes en bak ze om en om bruin.
Voeg er de gesnipperde ui, de in stukjes gesneden paprika en de 10 gehalveerde cherry tomaatjes bij. Beetje water en laat het 20 minuten pruttelen/ stomen totdat het vlees gaar is.
Voeg de gekookte bloemkoolroosjes toe en laat het geheel nog eens 10 minuten zachtjes doorkoken.
Breng op smaak met cayennepeper en wat gedroogde of verse peterselie.

Serveersuggesties

Je kunt dit gerecht ook met aardappelen of rijst eten. En de bloemkool eventueel vervangen voor broccoli.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool met runderreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bloemkool met runderreepjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super, gezond Ún vooral makkelijk gerecht.
    Chriss gaf dit recept op 9 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven