Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstukschotel recept
Biefstukschotel recept

Biefstukschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ingredienten van de marinade door elkaar mengen en de biefstukjes er in marineren. Biefstuk in stukjes snijden en dan heet roerbakken. Uit de pan halen. Rode uien, gesneden, roerbakken. Paksoi erbij en de roerbakgroente in 4 minuten. Dan de biefstuk er weer bij doen en alles roerbakken tot het lekker gaar is. Serveren met rijst, augurk, kroepoek en sla.

Allergenen Informatie

Voor dit biefstukschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven