Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met lenteui recept
Biefstuk met lenteui recept

Biefstuk met lenteui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de wok op de hoogste stand en verwarm hem 1 minuut voor. Schenk er 5 eetlepels olie in draai deze rond in de wok tot de olie heet is. Roerbak de knoflook 10 seconden. Voeg dan de biefstukplakjes toe en roerbak nog steeds op een hoge stand 20 seconden. Schenk de beide sojasauzen langs de rand van de wok erbij en schep direct daarna de biefstukplakjes met een schuimspaan uit de pan. Voeg 100 mililiter water en het bouiliontablet toe en breng dit aan de kook. Schep de roerbakmix bij de saus in de wok en verhit het geheel op halve stand al omscheppend 6 minuten. Zet weer op hoge stand, schep de biefstukplakjes en de lenteui in de wok, voeg de sesamolie toe, meng het door elkaar en serveer het gerecht op borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met lenteui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven