Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met champignons en gember recept
Biefstuk met champignons en gember recept

Biefstuk met champignons en gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de shii-take in brede reepjes.
Was en snijd de paksoi, het groene gedeelte iets fijner dan het witte.
Maak een saus van het vocht van de bamboescheuten, de sojasaus en limoensap en voeg daar de fijngesneden gember toe.
Kruid de biefstuk met de peper en roerbak ze 1 minut met de ui, bosui, rode peper en de knoflook in zeer hete olie.
Voeg na 1 minuut de paksoi en de bamboescheuten toe en laat dit 1 minuut mee bakken.
Doe nu de saus erbij en zet de pit laag. Proeven en op smaak maken met zout en bind het met eventueel de allesbinder.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met champignons en gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven