Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bami met pangasiusefilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de pangasiusfilet ontdooien, strooi er wat zout en dille op en marineer de pangafilet met 4 eetlepels teriyakimarinade ongeveer een half uur. Kook ondertussen de bami volgens de gebruiksaanwijzing. Doe een beetje olie in de pan en bak de pangasiusfilet hier in bruin. Doe daar doorheen de bamigroenten en bak dit mee bakken ongeveer 10 minuten. Als laatste de tauge mee bakken en de gekookte bami er door heen scheppen. Lekker met plakjes komkommer en gebakken uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bami met pangasiusefilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven