Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami Goreng recept
Bami Goreng recept

Bami Goreng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine blokjes Verdeel de visballetjes in vieren (kan ook zonder deze balletjes). Snijd de ontbijtspek, selderij en de kool. Snijd de prei in dunne ringen. Snipper de ui en knoflook. Bak de eieren met een beetje magarine. Als die bijna gaar zijn dan op een hoopje schrapen en even wegzetten. Kook de mie 5 minuten in 2 liter kokend water. Slierten met 2 vorken uit elkaar trekken. Laat de mie uitlekken in een vergiet en sprenkel er een beetje olie over om het plakken de voorkomen. Fuit de ui glazig en doe er de knoflook en prei bij. Doe er vervolgens het vlees en de visballetjes bij. Doe er de kruiden bij terwijl u op een laag vuur het geheel goed omschept. Doe er als laatste de mie bij en bak het geheel op terwijl u goed omschept.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bami goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bami Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik vond de bami heerlijk!
    Tineke v. Kasteren gaf dit recept op 22 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven