Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie-champignon roerbakschotel recept
Andijvie-champignon roerbakschotel recept

Andijvie-champignon roerbakschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de andijvie, laat kort uitlekken en snijd in reepjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
Pel de knoflook teentjes en hak ze fijn.
Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
Verhit de olijfolie in een wok en bak hierin de champignons aan tot ze bruin zijn. Voeg de knoflook, de paprika en de lente-ui toe en bak 5 minuten mee.
Voeg op het laats de andijvie toe en roerbak verder tot de andijvie beetgaar is. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met dunne reepjes munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijvie-champignon roerbakschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven