Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
7 heerlijkheden met fruit de mèr recept
7 heerlijkheden met fruit de mèr recept

7 heerlijkheden met fruit de mèr


Ingrediënten


Bereidingswijze


De groenten schoonmaken en in grove stukken snijden. De lente-uitjes wassen en in dunne schijfjes snijden. De taugé in een zeef doen en met kokend water afspoelen. Fruits de mèr ontdooien en met koud water afspoelen. De sesamolie in een wok verhitten en eerst de groenten, de lente-uitjes en de taugé roerbakken. Na drie minuten de fruits de mèr toevoegen en nog eens drie minuten roerbakken. Mango chutney, sambal, vissaus en citroensap toevoegen. Met zout en peper op smaak brengen. Nog eens acht minuten roerbakken. Lekker met wilde rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit 7 heerlijkheden met fruit de mèr recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven