Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met salami en garnalen recept
Risotto met salami en garnalen recept

Risotto met salami en garnalen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Maak de rode peper schoon en snij het vruchtvlees in dunne reepjes. Hak de peterselie klein en niet te fijn. Snij de salami in kleine blokjes. Verhit de olie en strooi hierin de risotto. Roer nu net zo lang tot alle korrels met een dun laagje zijn omgeven. Schenk nu een deel van de bouillon toe als de eerste is opgenomen. Voeg kort voor het einde van de kooktijd van de risotto in( ca 20 minuten in het totaal) de garnalen toe met de gehakte peterselie. Laat kort doorwarmen en voeg als laatste de blokjes salami toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit risotto met salami en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven