Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met padestoelen en Magor schimmelkaas recept
Risotto met padestoelen en Magor schimmelkaas recept

Risotto met padestoelen en Magor schimmelkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en de knoflook, fruit deze in een scheut olie glazig. Voeg daarna de risotto toe, bak de risotto tot ook hij glazig is, voeg de wijn toe en zet het vuur hoog. Blijf roeren totdat de wijn bijna opgenomen is. Zet het vuur laag en voeg bij beetjes de boullion toe in kleine scheutjes, totdat deze helemaal opgenomen is door de risotto. Snij ondertussen de paddestoelen klein en bak deze even aan in een bakpan. Nadat alle de buillion is opgenomen voeg je de paddestoelen toe aan de risotto. Na zo' n 40 minuten proef je of de risotto gaar is, zo ja voeg dan aan het eind de magor kaas aan de risotto toe en roer er zachtjes doorheen.
Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit risotto met padestoelen en magor schimmelkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven