Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto funghi met gebakken kip recept
Risotto funghi met gebakken kip recept

Risotto funghi met gebakken kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de risotto: Zet een pan water op. Als het kookt, voeg je bouillon toe. Snijd de ui fijn, pers de knoflook en fruit dit aan in een pan met een beetje olijfolie. Als de ui glazig is, voeg je de rijst toe waarna je het goed doorroert. Verwarm het geheel totdat de rijst glanzend is. Dit is het moment dat je de wijn toevoegd. Laat de wijn in koken. Voeg een soeplepel van de bouillon toe en laat dit weer inkoken. Blijf dit herhalen tot de rijst verzadigd is. Maak de risotto af met wat vers geraspte kaas en een klontje roomboter voor een volle en romige smaak. Voor de kip: Snijd de kip in reepjes en marineer de gesneden kip in een beetje azijn, ketjap en olijfolie. Bak de kip in een pan zonder boter of olie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto funghi met gebakken kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven