Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuidafrikaanse kerrie met vis recept
Zuidafrikaanse kerrie met vis recept

Zuidafrikaanse kerrie met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard.
Verdeel de makreel in kleine stukjes. Bewaar de olie uit het blik.
Snijd de uien in ringen, Fruit deze in wat zonnebloemolie.
Snijd de tomaten en de bananen in blokjes en bak ze mee.
Laat alles samen op een laag vuur een beetje gaar worden.

Pel de 6 eieren en hak twee in kleine stukjes.
Voeg de makreel plus de olie uit het blik en de twee eieren aan het gerecht toe.
Laat het nog ongeveer 15 a 20 minuten pruttelen zodat het een lekker smeu´g geheel wordt.

Maak van de kerriepoeder, wat azijn en een beetje suiker een papje en voeg dit er op het laatst aan toe. Goed doorroeren en even proeven of er genoeg kerrie in zit. De 4 overgebleven eieren kun je bovenop de smeuige massa laten mee garen. Klaar om op te dienen.

Lekker met rijst en in het geval je nog wat overhoudt is het ook erg lekker de volgende dag koud op brood!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuidafrikaanse kerrie met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven