Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse rijstsalade met zalm en papaya recept
Zomerse rijstsalade met zalm en papaya recept

Zomerse rijstsalade met zalm en papaya


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af
en laat goed afkoelen.
Maak een marinade van een half kopje perzik-siroop, de olie, zalmkruiden en de dille en de knoflook en wrijf hier de zalm mee in
en laat 10-20 ninuten marineren
Verwarm de oven voor op 160 graden celsius.
Doe de zalm in folie en leg deze ca. 17.5 minuten in de oven.
Haal de zalm uit de oven en laat afkoelen.
Maak de papaya schoon en snijd een halve in kleine blokjes of doe
dit met de perzik (indien je perzik gebruikt).
Als de zalm afgekoeld is, maak je er kleine stukjes van.
Schep de zalm en de papaya/perzik door de rijst.
De overgebleven papaya/perzik kun je gebruiken als garnering

Serveersuggesties

Serveer met whiskey-cocktailsaus. Lekker tijdens een picknick of bij een BBQ, maar ook als lunch een erg geslaagd en lekker gerechtje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse rijstsalade met zalm en papaya recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven