Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wokgerecht met courgette en wortel recept
Wokgerecht met courgette en wortel recept

Wokgerecht met courgette en wortel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kipfilet in kleine blokjes snijden en gaar bakken in de wok. Tijdens het garen van de kip, de courgette en de worteltjes in plakjes snijden, de paprika's in dunne reepjes snijden en de lente-uit fijn snipperen. Wanneer de kip gaar is, de groenten bij de kip gooien en de knoflook boven de wok persen en erdoor roeren. Vervolgens de wokmix eroverheen gooien en alles goed doorroeren tot het op de goede temperatuur is. Intussen de rijst koken. Is de mix van groenten en kip op juiste temperatuur (om te eten), kan de rijst er doorheen geschept worden. En de wok kan zo op tafel gediend worden.

Serveersuggesties

Indien je van pittig houdt, is het aan te raden er sambal of een rode peper doorheen te gooien. De kip kan ook door varken of rund worden vervangen. Mocht je niet van al te knapperige groenten houden, kook de groenten dan eerst beetgaar alvorens ze bij de kip in de wok te gooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wokgerecht met courgette en wortel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wokgerecht met courgette en wortel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Wat is een flesje wokmix van conimex? Ik heb gezocht bij AH in de winkel maar er zijn veel soorten flesjes om te wokken, maar WOKMIX is niet te vinden. Heeft deze soms ook nog een specifiekere naam/sm... Lees reactie
  Marry gaf dit recept op 23 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven