Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese Rijst met Kip recept
Vietnamese Rijst met Kip recept

Vietnamese Rijst met Kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Trek een bouillon van de kip, zwarte peper, ui, nuoc mam en gember. Verwijder het deksel en laat de bouillon inkoken op hoog vuur en maak met zout op smaak af. Roer 750 mililiter bouillon door de rijst en voeg de geplozen kip toe. Zorg dat de rijst 1 vingerkootje onder staat. Breng aan de kook met de deksel op de pan. Roer goed door en plaats de pan gedurende 40 minuten in een vorverwarmde oven op 90 graden Celcius. Neem uit de oven, roer de sjalot en de munt toe en laat met de deksel op de pan 10 minuten intrekken. Doe de rijst in een serveerschaal, garneer met de resterende munt en in ringen gesneden lenteui en serveer met nuoc cham apart erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese rijst met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven