Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Trolse rijst recept
Trolse rijst recept

Trolse rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst en laat afkoelen. Meng met de truffelolie, de gesneden palmharten, de pijnboompitten, krenten, geschilde en gesneden paprika en de kruiden. 1 dag op voorhand de kangoeroefilet versnijden in "shoarma-stukjes" en marineren met australische bush-kruiden en een weinig olie. De volgende dag snel opbakken en warm onder het rijst-groentenmengsel scheppen. Flink kruiden met peper uit de molen en . . . smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit trolse rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven