Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Traditionele asperges in een ander jasje recept
Traditionele asperges in een ander jasje recept

Traditionele asperges in een ander jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de asperges. Hou afval (stukjes) apart. Asperges doormidden snijden, opzetten met water, dan de kook brengen, 3 minuten koken,vuur er onder uit, garen vanzelf verder, ongeveer 10 minuten. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken.

Van het restafval maak je van te voren een bouillon, samen met een groentebouillon blokje of zout.

Snij de champignons en ham fijn Bak deze aan een pan in de olijfolie.
Voeg daarna de risotto toe (al dan niet gewassen, als je wast, goed uit laten lekken) en voeg bij beetjes de bouillon toe.
Kook het 25 minuten.

Kluts ondertussen je eieren goed en maakt daar een omelet van. Snij deze in reepjes.

Voeg wat verse bieslook, peper toe aan de risotto.

Risotto op bord, reepjes omelet erbij, asperges draperen. Afmaken met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit traditionele asperges in een ander jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven