Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tjap Tjoy met rijst recept
Tjap Tjoy met rijst recept

Tjap Tjoy met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


De groenten schoonmaken, klein snijden, wassen en daarna in het vergiet doen. Dan de ui en knoflook snipperen en smoren in een pan met wat olie. Dan het vlees toevoegen. Daarna de groenten erin doen op de champignons na (deze het allerlaatst). Vervolgens de selderij, prei, vleesbouillon, ve-tsin en champignons toevoegen, gaar smoren, opsmaak afmaken en daarna binden met ma´zena (aanmaken met water). Even laten sudderen. Bij het opdienen garneren met de tomaten en eventueel ook ham en een schijfje augurk. (Wordt bij droge rijst gegeten).

Allergenen Informatie

Voor dit tjap tjoy met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven