Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tjap Tjoy recept
Tjap Tjoy recept

Tjap Tjoy


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees licht zouten en in de olie langzaam bruin bakken. Na circa 10 minuten de gesnipperde uien en Jahe meefruiten (heel even). Dan de schoongemaakte en gewassen groenten goed laten uitlekken, selderijknol in blokjes, prei halveren en in reepjes, champignons in plakjes, kool snipperen, wortels in plakjes. Prei, selderijknol, wortels en savooiekool bij het vlees in de pan, 5 minuten laten doorbakken. Dan champignons, tauge en gesneden selderie even mee bakken. Bouillon, suiker, ketjap, sherry en vetsin toevoegen. Zachtjes laten smoren tot de groenten gaar zijn. Als er veel vocht bij is kan dit met wat maizena gebonden worden. Serveren met rijst, mie of mihoen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tjap tjoy recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven