Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tjap tjoi recept
Tjap tjoi recept

Tjap tjoi


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees van het bot af in reepjes. Meng sojasaus, sesamolie, 1 eetlepel gemberrasp en maïzena en schep de reepjes vlees erdoor. Laat 15 minuten intrekken. Maak intussen de groenten schoon en snijd in stukken. Verhit olie in een wok en bak hierin de goed uitgelekte gemarineerde reepjes vlees 1- 2 minuten. Neem ze uit de pan en roerbak achtereenvolgens de ui, de knoflook en de rest van de gember met de wortel en boontjes. Voeg na 2 minuten de kool toe en roerbak alles beetgaar, Schenk hierbij de hete bouillon en eventueel de rest van de marinade. Voeg taugé en vleesreepjes toe en warm door.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tjap tjoi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tjap tjoi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb het wel eens lekkerder gegeten. Valt me een beetje tegen.
    Jaccor gaf dit recept op 26 september 2013 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven