Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise wokschotel met kipfilet en cashewnoten recept
Thaise wokschotel met kipfilet en cashewnoten recept

Thaise wokschotel met kipfilet en cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst. De kipfilet en de champignons schoonmaken en snijden. De rode pepers schoonmaken, pitten er uit halen en in repen snijden. Sperziebonen in een vergiet laten uitlekken. Zet een wok op hoog vuur en doe de olie er in. Laat dit goed warm worden. Doe de kipfilet erbij, samen met een snufje zout en peper. Na ongeveer 3 minuten voeg je de champignons en de rode peper toe en laat je dit 1 minuut mee bakken. Roerbak de groentes en de knoflook 3 minuten mee. Tenslotte de sperziebonen en de cashewnoten erbij doen en dit nog eens 2 minuten roerbakken. Alles op smaak brengen met peper en zout. De rijst en de wokschotel apart opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise wokschotel met kipfilet en cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven