Thaise Nasi Goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Wadjang heet stoken zonder olie.
  2. Vlees erbij doen en goed bakken.
    en even meebakken.
    Vlees uit de pan nemen en opzij zetten.
    Losgeklopt ei in de pan al roerend garen en uit de pan nemen.
    Een lepel olie in de pan doen en soja, nam pla, , pepers en toevoegen en opbakken.
    Vlees en ei erbij en omscheppen.
    Van het vuur nemen, doorscheppen en citroensap erdoor roeren.
    Garneren met .
    Een extra gebakken ei is er erg lekker bij.
25
25
25

Variaties op Thaise Nasi Goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Thaise Nasi Goreng
VariatieAantalGang
Thaise Nasi Goreng3Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Thaise Nasi Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het recept is niet volledig Thais, maar goed. Nasi goreng heet in Thailand Khauw Phad. Omdat dit recept met varkensvlees is is het dus Khauw Phad Moe (spreek uit kau pat moe). Met kip is het Khauw ... Lees reactie
Frank 8 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
615 kcal
30%1845 kcal
Vetten
12 g.
18%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
92 g.
35%276 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise Nasi Goreng