Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise kip siam recept
Thaise kip siam recept

Thaise kip siam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst in een pan met ruim kokend water in 8 minuten gaar. Snijd de kip in reepjes en bak ze in de wok of koekepan op hoog vuur bruin. Blus het geheel af met 350 mililiter koud water en voeg de siamkruiden toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 2 minuten zachtjes door koken. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 3 cm. Voeg ze samen met de cashewnoten toe aan de kip en laat ze mee opwarmen. Snijd de Chinese kool fijn en bak ze licht op in de wok. Bak de champignons en meng ze door de Chinese kool. Schep de rijst op een bord en schep daar de kip boven op. Voeg de Chinese kool en champignons toe en garneer het af door het met wat kokos te bestrooien. Kin Hai Aroy (eet smakelijk).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise kip siam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven