Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazierisotto recept
Spinazierisotto recept

Spinazierisotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren 7 minuten.
Laat ze schrikken en pel ze.
Verhit olie in de pan en fruit hierin de ui 2 minuten.
Doe de rijst erbij en bak nog 2 min tot de korrels glazig zijn.
Voeg een scheut bouillon toe en roer totdat deze is opgenomen.
Voeg weer een scheut bouillon toe en ga zo door totdat de bouillon op is.
Verwarm ondertussen de spinazie in een andere pan.
Voeg de spinazie na de bouillon toe aan de risotto en verwarm al roerend 5 min.
Snij het rookvlees in reepjes.
Snij de eieren in partjes
Neem de risotto van het vuur en roer de kaas erdoorheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazierisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven