Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazierijst met ham en kaas recept
Spinazierijst met ham en kaas recept

Spinazierijst met ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spinazie met de boter, zout en 6 deciliter water opzetten, aan de kook brengen en op laag vuur in ca. al roerende 10 minuten laten ontdooien. De rijst er al roerende erbij doen en volgens de aanwijzingen op het pak in het spinaziewater gaar koken. Ondertussen de ham en kaas in kleine blokjes snijden. De champignons goed uit laten lekken. Het teveel aan vocht van de rijst afgieten en de champignons, kaas en ham toevoegen. De pan omwikkelen met een badlaken of slaapzak, zodat de rijst nog ca. 10 minuten kan nagaren, zonder dat de massa afkoelt. Op smaak brengen met zout en peper en direct opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazierijst met ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven