Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle rendang recept
Snelle rendang recept

Snelle rendang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar vervang 400 mililiter water door de kokosmelk en voeg nog 120 mililiter water toe. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de runderreepjes op hoog vuur rondom bruin. Schenk de saus erbij en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Kook de sperziebonen in een pan met ruim water met zout in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel de kokosrijst over de borden, serveer de rendang erop en de groenten erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snelle rendang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven