Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzelreepjes met mango-avocadosalsa recept
Schnitzelreepjes met mango-avocadosalsa recept

Schnitzelreepjes met mango-avocadosalsa


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Limoen wassen, de schil afraspen en de limoen uitpersen. Mango en aocado schillen en in piepkleine blokjes snijden. Deze met elkaar vermengen en er 3 eetlepels limoensap door scheppen tegen het verkleuren. Radijsjes schoonmaken, wassen en ook in piepkleine blokjes snijden. Lente ui schoonmaken. Stengel en uitje heel fijn snipperen. Knoflookteentje uitpersen. Alles samen met de gehakte koriander, de limoenrasp, 1 eetlepel poedersuiker en zout en peper naar smaak door de blokjes mango en avocado scheppen. Naar eigen smaak tabasco erbij. Deze salsa een uurtje afgedekt in de koelkast laten staan. Basmatirijst koken. Schnitzel in reepjes van 1 cm breed snijden, hier zout en peper door wrijven. Scheut olie verhitten en hierin de reepjes 4 minuten al omscheppend gaar bakken. Basmati rijst op de borden scheppen, daar wat sla over, de reepjes vlees erop leggen en als laatste de salsa erop. Erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzelreepjes met mango-avocadosalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven