Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saffraan risotto recept
Saffraan risotto recept

Saffraan risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de saffraan in een kopje met wat bouillon. Smelt de boter in de pan en fruit hierin de ui en knoflook. Als de ui glazig wordt voeg je de risotto toe en roer deze goed zodat de boter elke korrel met boter wordt bedekt. Blus vervolgens af met witte wijn. Als de wijn is verdampt de bouillon toevoegen totdat de rijst net onder staat. Zet het vuur laag en roer regelmatig, voeg ook de bouillon met de saffraandraadjes toe. Als de bouillon bijna is verdampt dan nieuwe toevoegen totdat het gaar is (ong 20 min). Zet nu het vuur en en roer de kaas erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saffraan risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven