Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige risotto met spinazie [slowcooker]


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een kleine pan en fruit de sjalotten. Doe ze in de slowcooker en schep de rijst erdoor. Zorg dat de rijst helemaal bedekt is met olie. Voeg wijn, bouillon en wat zwarte peper toe. Deksel op de slowcooker en 3 tot 4 uur op stand hoog laten staan. Roer 15 minuten voor het eind de spinazie door de risotto. Bestrooi voor het opdienen met de Parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige risotto met spinazie [slowcooker] recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige risotto met spinazie [slowcooker] heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Het was lekker, maar ik vond de wijn bij mij wel wat overheersend. De alcohol verdampt niet zo goed door het afgesloten deksel en de lage temperatuur.
    Sit gaf dit recept op 4 december 2017 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven