Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige rijst met kaas en noten recept
Romige rijst met kaas en noten recept

Romige rijst met kaas en noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de Risorijst volgens de gebruiksaanwijzing. Fruit intussen de ui in de boter goudgeel en glazig. Bak de prei al omscheppend 3 min. mee. Voeg de Room Culinair toe. Schep het preimengsel met de walnoten en de helft van de Old Amsterdam door de gare Riso. Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Serveer de rest van de kaas er apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige rijst met kaas en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven