Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskoolschotel met rijst recept
Spitskoolschotel met rijst recept

Spitskoolschotel met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kipfilet in blokjes snijden. Het eiwit met een vork een beetje losslaan en de kipblokjes er door halen. Vervolgens door de maizena halen. De olie verhitten en de kipblokjes al roerende op een hoog vuur bakken. De paprika toevoegen en 2 minuten meebakken. Na 5 minuten de spitskool erbij doen en blijven omscheppen. Na 2 minuten de ketjap, zout en peper, de gemberpoeder en de pinda's toevoegen. Nog even omscheppen.
Serveer met rijst en satÚsaus en in schijfjes gesneden banaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spitskoolschotel met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven