Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risotto met zoete ui en prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 25 gram boter in een pan.
Fruit de knoflook hier 3 min in.
Voeg de rijst toe en bak die 3 minuten mee totdat de korrels glazig zijn.
Voeg de wijn toe en roer tot deze is opgenomen.
Voeg een scheut bouillon toe en roer tot die is opgenomen.
Voeg nog een scheut bouillon toe en ga zo door tot de rijst gaar is.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan.
Bak hierin de ui en prei 15 minuten op laag vuur.
Neem de risotto van het vuur en roer de ui en prei erdoor.
Meng de kaas erdoor en laat afgedekt 3 minuten staan.
Breng op smaak met peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met zoete ui en prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven