Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met tonijn en knakworst recept
Risotto met tonijn en knakworst recept

Risotto met tonijn en knakworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de olie uit de blikjes tonijn in de pan lopen.
Snijd de paprika in stukjes, doe zaadlijsten en zaad weg.
Gebruik een hapjespan.
Verwarm de olie.
Bak de risotto in de olie en na een paar minuten doe je de paprika erbij, een uitje erbij mag , hoeft niet.
Laat even samen bakken, voeg de tonijnstukjes toe voeg bouillon toe en laat de rijst die opnemen, zo gauw de rijst opgenomen heeft weer nieuwe bouillon toevoegen.
De kooktijd van de risotto aanhouden voor totale kooktijd.
Voeg de knakworst, die je in stukjes hebt gesneden, toe bij de laatste portie bouillon.
Samen laten koken tot de risotto gaar is.
Op smaak maken met peper, dit was vroeger een tophit bij de kinderen.

Serveersuggesties

Eerst het uitje bakken in de olie, dan pas de risotto toevoegen..

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met tonijn en knakworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Risotto met tonijn en knakworst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Pas geleden maakte ik het met een blikje zalm i.p.v tonijn, was ook lekker.
    Alberta51 gaf dit recept op 10 juli 2015 5 uit 5 sterren
  • Het recept is heel lekker
    Bram Nijdeken gaf dit recept op 19 september 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven