Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met spinazie en geitenkaas recept
Risotto met spinazie en geitenkaas recept

Risotto met spinazie en geitenkaas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Laat de bouillonblokjes oplossen in het water en breng de bouillon aan de kook. Fruit de ui in wat olijfolie op laag vuur in een kookpan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben. Voeg een deel van de hete bouillon toe en laat pruttelen. Roer intussen goed door. Laat in een andere pan de spinazie slinken. Voeg telkens als de rijst droog begint te worden, weer een hoeveelheid bouillon toe. Voeg als de rijst na ca. 20 minuten beetgaar is, de spinazie toe. Snijd de gerookte zalm in reepjes en roer ze door de rijst. Roer dan de geitenkaas erdoor en laat de rijst nog even doorwarmen zodat de kaas de rijst extra romig maakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met spinazie en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven