Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met kastanjechampignons en bleekselderij recept
Risotto met kastanjechampignons en bleekselderij recept

Risotto met kastanjechampignons en bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de rode ui fijn.
Snij ook de champignons, bleekselderij en rode peper zeer fijn.
Fruit de ui aan, daarna champignons, bleekselderij en rode peper erbij.
Voeg rijst toe en laat deze glazig worden.
Vervolgens pas je de basisbereiding van risotto toe.
Als het gaar is voeg je een blikje mais toe.
Je maakt de risotto af met een klontje boter, Parmezaanse kaas,zwarte peper en fijngesneden bladpeterselie.

Serveersuggesties

Voor vleesliefhebbers: voeg wat parmaham, serranoham of iets dergelijks door het gerecht, laat dat op het laatst even meekoken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met kastanjechampignons en bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven