Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met kastanjechampignons recept
Risotto met kastanjechampignons recept

Risotto met kastanjechampignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Fruit hierin de helft van de sjalotjes. Roer de rijst vanuit het pak erdoor, tot deze begint te glanzen. Blus de rijst af met de wijn en voeg de helft van de bouillon toe. Laat de risotto 15 minuten doorpruttelen in een pan zonder deksel. Voeg scheutje voor scheutje de rest van de bouillon toe en laat het 10 minuten doorkoken. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, fruit de overige sjalotjes aan en voeg de kastanjechampignons toe. Bak ze mooi bruin op hoog vuur. Roer de parmezaanse kaas door de risotto en maak het op smaak met zout en peper. Verdeel de risotto over vier voorverwarmde borden en verdeel de kastanje-champignons en de walnoten erover. Garneer met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met kastanjechampignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven