Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met frutti di mare recept
Risotto met frutti di mare recept

Risotto met frutti di mare


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de frutti di mare. Maak de sperziebonen schoon en snipper de ui. Snijd de cherrytomaten door en de knoflook in plakjes. Kook de sperziebonen kort ( blancheren) en spoel ze af met koud water. Fruit de ui en knoflook op laag vuur in een scheutje olijfolie en voeg de rosotto toe. Voeg 100 mililiter witte wijn en 400 mililiter water toe en breng het geheel aan de kook. Roer de risotto regelmatig om. Voeg na 3 minuten de zeevruchten, de cherrytomaten en de sperziebonen aan de risotto toe en laat dit ca. 3 minuten meewarmen. Draai het vuur uit en laat hetgeheel nog 3 minuten staan met de deksel op de pan. Roer daarna de rucola door het geheel en serveer het gerecht met een heerlijk glas witte wijn. Smakelijk eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met frutti di mare recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven