Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met broccoli en champignons recept
Risotto met broccoli en champignons recept

Risotto met broccoli en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de champignons in een hete koekenpan kort aan.
Kook de broccoli in de bouillon in 4 minuten beetgaar, schep er uit met een schuimspaan en laat staan tot verder gebruik.
Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui toe. Bak de ui tot deze glazig ziet. Voeg de knoflook en de rijst bij de ui.
Bak de rijst tot de korrels een laagje olie hebben en doorschijnend zijn.
Voeg nu soeplepel voor soeplepel de bouillon toe, roer steeds tot alle bouillon is opgenomen, ga door tot de laatste bouillon verbruikt is maar voeg voor de laatste soeplepel de broccoli en de champignons toe.
Roer de van het vuur af de boter en de kaas toe, breng op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Strooi er nog wat Parmezaan over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met broccoli en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven