Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rijstsalade met puntpaprika, geitenkaas en munt


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de verpakking en snijd ondertussen de puntpaprika, bosui, tomaat en knoflook in kleine stukjes.
Giet het water af als de rijst gekookt is en laat vervolgens nog 10 minuten nagaren met de deksel op de pan. Maak ondertussen de dressing voor de rijstsalade door gelijke delen olijfolie, honing en citroensap te mengen. Maak zoveel dressing als je zelf lekker vindt.
Doe de lauwwarme rijst, gesneden puntpaprika, bosui, knoflook en tomaat in een grote schaal. Voeg daar de rucola, zwarte olijven, geitenkaas en munt aan toe en hussel het geheel goed door elkaar. Giet er als laatste de dressing overheen. Kruid naar smaak nog met peper en zout.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstsalade met puntpaprika, geitenkaas en munt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven