Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met ragout recept
Rijst met ragout recept

Rijst met ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grote pan water met soepvlees laten koken, daarna schuim afscheppen en bouillonblokjes en kruidenbuiltje erin doen. Zeker 3 uur zachtjes laten koken. In andere pan blueband erin doen en uien zachtjes laten bakken tot ze glazig zijn. Vuur afzetten, daarna met beetjes de bloem erdoor doen met garde omroeren en met beetjes soepvlees en bouillon er door mengen. Van te voren rijst koken zodat alles samen klaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst met ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven