Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met kippenlevers recept
Rijst met kippenlevers recept

Rijst met kippenlevers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de uien schoon en snipper deze. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de kippenlevers wat kleiner en bestrooi ze met wat peper en zout. Bak in een pan de spekblokjes uit en fruit hierin eventjes de uien. Voeg dan de kippenlevers toe en bak deze even mee. Doe dan de paprika, champignons, zout, peper en paprikapoeder erbij. Laat dit 10 minuten zachtjes bakken. Schep dan de rijst erdoor en laat het gerecht goed warm worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst met kippenlevers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven