Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met kabeljauwsaus recept
Rijst met kabeljauwsaus recept

Rijst met kabeljauwsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 1 liter water met 2 kippenbouillontabletten aan de kook. Voeg 4 flinke handjes basmatirijst toe en kook deze 5 minuten (niet langer want dan wordt het snot). Giet de rijst hierna af en laat met de deksel op de pan 5 minuten staan, onder af en toe doorroeren. Snijd 4 ontvelde knoflooktenen middendoor. Bak deze op klein vuur bruin in een eetlepel zonnebloemolie en verwijder ze daarna. Snijd de kabeljauwfilets in kleine stukjes en voeg viskruiden toe. Bak deze in de olie langzaam gaar. Maak de aspergesaus klaar zoals op het pak vermeld staat, maar vergeet niet een paar flinke scheuten cayennepeper toe te voegen. Als de saus dik en romig is de gebakken filets toevoegen.

Serveersuggesties

heerlijk met vers gesneden ijsbergsla met lenteuitjes, geknipte bieslook en de honing-mosterddressing Dit recept is ook heerlijk als voorgerechtje (maar dan natuurlijk een bescheiden portie)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijst met kabeljauwsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven