Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ragout met paprika- pestorijst voor 10 personen recept
Ragout met paprika- pestorijst voor 10 personen recept

Ragout met paprika- pestorijst voor 10 personen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer 1 dag van te voren voor de ragout de sjalotjes 1 minuut in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en duw de sjalotjes uit de schil'
Maak de champignons schoon en halveer de sjalotten en de champignons of snijd ze in vieren.
Dep de biefstuk en de varkenshaas droog en snijd ze in niet te dunne reepjes.
Verhit 6 eetlepels boter portiegewijs in een braadpan, Bak er de biefstuk, de varkenshaas en de hamblokjes portiegewijs op hoog vuur in. Neem uit de pan. Bak de sjalotjes en de champignons in het hete bakvet Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de bloem en bak mee. Voeg de tomaten en 1 liter water toe. Breng aan de kook.
Roer het juspoeder erdoorheen en kook afgedekt 2 minuten op laag vuur.
Voeg al het vlees toe en smoor 40 minuten op laag vuur. Laat afkoelen en zet afgedekt in de koelkast.
Halveer de volgende dag voor de rijst, de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika's en snijd ze in stukjes.
Verhit 2 eetlepels boter in een pan. Fruit er de paprika en de rijst glazig in. Voeg 1 liter water en 1 theelepel zout toe en breng aan de kook. Gaar afgedekt 20 minuten op laag vuur.
Verhit de ragout, roer de crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
Was de kervel schud hem droog en blaadjes van de takjes.
Roer de helft van de kervel en de pesto door de rijst.
Dien alles samen op met de ragout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ragout met paprika- pestorijst voor 10 personen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven