Ragout met paprika- pestorijst voor 10 personen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Blancheer 1 dag van te voren voor de ragout de 1 minuut in kokend water.
  2. Laat schrikken onder koud stromend water en duw de uit de schil'
    Maak de champignons schoon en halveer de sjalotten en de champignons of snijd ze in vieren.
    Dep de en de droog en snijd ze in niet te dunne reepjes.
    Verhit 6 eetlepels portiegewijs in een braadpan, Bak er de , de en de portiegewijs op hoog vuur in.
  3. Neem uit de pan.
  4. Bak de en de champignons in het hete bakvet Breng op smaak met en .
  5. Bestrooi met de en bak mee.
  6. Voeg de tomaten en 1 liter water toe.
  7. Breng aan de kook.
    Roer het erdoorheen en kook afgedekt 2 minuten op laag vuur.
    Voeg al het vlees toe en smoor 40 minuten op laag vuur.
  8. Laat afkoelen en zet afgedekt in de koelkast.
    Halveer de volgende dag voor de , de 's en verwijder de zaadlijsten.
  9. Was de 's en snijd ze in stukjes.
    Verhit 2 eetlepels in een pan.
  10. Fruit er de en de glazig in.
  11. Voeg 1 liter water en 1 theelepel toe en breng aan de kook.
  12. Gaar afgedekt 20 minuten op laag vuur.
    Verhit de ragout, roer de crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met en .
    Was de kervel schud hem droog en blaadjes van de takjes.
    Roer de helft van de kervel en de door de .
    Dien alles samen op met de ragout.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
837 kcal
41%3348 kcal
Vetten
21 g.
31%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
117 g.
45%468 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ragout met paprika- pestorijst voor 10 personen