Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen-rijstschotel met blauwaderkaas recept
Pompoen-rijstschotel met blauwaderkaas recept

Pompoen-rijstschotel met blauwaderkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de pompoen doormidden, verwijder met een lepel de pitten en vezels. Snij in parten en vervolgens in blokjes. Verwijder alleen harde, lelijke stukken uit de schil (de rest wordt zacht door het bakken).
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit olie in een flinke braadpan. Bak de ui en pompoen aan. Voeg een klein beetje water toe, bak met het deksel op de pan en roer af en toe.
Voeg de gekookte rijst, kaas, rozijnen en tijm toe. Roer alles door elkaar en warm nog even door, totdat de kaas begint te smelten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoen-rijstschotel met blauwaderkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven