Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pilav


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst zoals op pak staat beschreven.
Fruit de ui met de knoflook aan en voeg dan de in stukjes gesneden varkenslapjes toe. Kruid naar smaak met zout, peper en paprikapoeder. Zo gauw het vlees helemaal is dichtgeschroeid, draai je het gas laag en voeg je de sambal, tomatenpuree en ketchup toe. Snijd de perziken in stukjes en voeg deze samen met al het sap uit het blik toe aan het vleesmengsel. Lekker laten sudderen, minimaal 20 minuten. Beter is echter anderhalf uur, dan is alles helemaal op smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit pilav recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven